CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
02-10-2023-La mejor tortilla de patatas de España se come en el restaurante Cañadío, de Santander | 01-10-2023-Catalans a Santander | 14-10-2019-Sentència del tribunal | 27-05-2015-Amics de la Llengua a Cantàbria | 16-10-2013-vot virtual | 19-09-2013-PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS | 07-08-2012-Busco feina de periodista a Santander o rodalies | 07-03-2012-Professor de català a Santander |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
La mejor tortilla de patatas de España se come en el restaurante Cañadío, de Santander
2023-10-02 (1/8) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El segundo y tercer puesto de la decimosexta edición del campeonato nacional de este plato, celebrado este domingo en Alicante, han sido para O Cabo (A Coruña) y Tizona (Logroño)

https://elpais.com/gastronomia/2023-10-0 2/la-mejor-tortilla-de-patatas-de-espana -se-come-en-el-restaurante-canadio-de-sa ntander.html

Més info a elpais.com
Catalans a Santander
2023-10-01 (2/8) - Pujat per David - Comparteix

Hola a tots. Visc a Santander des de fa 5 anys i m’agradaria crear un grup de catalans que també hi visquin. Podriem començar creant un grup de whatsapp. Us passo el meu mòvil, és el 654116877. Fins aviat
Sentència del tribunal
2019-10-14 (3/8) - Pujat per Nuria Rodríguez (Catalansalmon) - Comparteix

Hola a tots/es! No sé si us passa el mateix però sóc nova a la ciutat i vient el que está passant a Catalunya sense poder-ne parlar amb ningú d'una forma oberta em fa sentir extranya.

Potser som pocs per fer algún tipus de manifestació o movilització però algú té la mateixa inquietud i la vol compartir?

Estem en contacte!
Amics de la Llengua a Cantàbria
2015-05-27 (4/8) - Pujat per tonibarcelo - Comparteix

Bona tarda,

El meu nom és Toni (per a més informació, consulteu la meva fitxa personal). Fa ja quasi un parell d'anys que visc a Cantàbria —actualment a Vargas (Puente Viesgo)— amb la meva parella, que també és mallorquina.

M'agradaria fer-vos una proposta. Tinc en ment el projecte de formar una associació cultural (o quelcom de semblant) que tindrà dues funcions:

1) Servir-nos de punt de trobada als catalanoparlants
2) Ser un lloc obert als amics de la llengua no catalanoparlants


La idea seria realitzar activitats culturals de tot tipus: cursos de la nostra llengua i en la nostra llengua per als interessats i curiosos, col·loquis sobre temes concrets, conferències de catalans il·lustres, actuacions musicals i activitats artístiques d'artistes catalanoparlants... Tot un seguit de coses relacionades amb la llengua des d'un punt de vista estrictament cultural i sense cap intenció política ni reivindicativa i amb un únic objectiu: visibilitzar la llengua i la nostra cultura fora dels territoris de parla catalana per contribuir a la seva normalització.

Encara no sé ben bé com fer-ho tot plegat. Mai no he escomès una iniciativa així, i a més està en un estat de gestació molt tendre. Si més no, els que esteu interessats podeu escriure'm al meu correu electrònic i així podrem començar a teixir una xarxa que potser finalitzarà en la consecució d'aquest projecte que —penso— pot resultar molt engrescador per a tothom.

Perquè us en faceu una idea, aquí us deixo un enllaç d'una iniciativa molt semblant que s'ha portat a terme a Praga (República Txeca): http://www.casalcz.cz/

I, a més, us convido a què us uniu al grup de facebook que he creat: https://www.facebook.com/groups/96864864 3180211/

Moltes gràcies a totes i tots!

Toni Barceló
vot virtual
2013-10-16 (5/8) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (6/8) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
Busco feina de periodista a Santander o rodalies
2012-08-07 (7/8) - Pujat per Francesc Viver Ara - Comparteix

Bon dia, sóc el Francesc, nou membre de la Comunitat des de fa uns minutets. Actualment encara vivim a Barcelona però la meva dona és de la "Tierruca" i ens traslladarem cap allà quan trobem feina, ja que fins i tot ja tenim mirat un pis.
Si sabeu d'alguna feina de periodista, a poder ser full-time, per aquestes terres estarem encantats.

Ens llegim per aquí.

Salut!
Professor de català a Santander
2012-03-07 (8/8) - Pujat per Silvia Riojo - Comparteix

Es necessita un professor de català que visqui a Santander; per a una noia de Cantàbria que vol instal.lar-se a Barcelona. El seu horari laboral es de tardes, o sigui que les classes les necessitaria o bé als matins o cap de setmana. 

Per contactar, ho podeu fer al meu mail

Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[153] http://Santander.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 3.17.6.75 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis